Голос молоді в розвитку громади

Традиційно до Дня місцевого самоврядування в Україні, який ми відзначаємо 2 грудня, у Чугуєві проводиться конкурс міні-проектів “Голос молоді в розвитку громади”.

Цього року  цей конкурс також відбувся в гостинній актовій залі  Чугуївської ЗОШ № 8, і об’єднав тематикою здорового способу життя учнівську молодь всіх загальноосвітніх навчальних закладів міста. Загальне гасло конкурсу міні-проектів цьогоріч звучало так: “Знаєш, як бути здоровим, – дій!”

Оцінювати свіжі ідеї, які пропонують для впровадження у нашому місті юні поціновувачі здорового способу життя, зібралося поважне журі, до складу якого увійшли міський голова Г.М. Мінаєва, заступник міського голови Т.С. Вінник, начальник відділу спорту виконавчого комітету С.В. Лиманська, заступник начальника відділу освіти М.В. Реброва та голова громадської організації багатодітних матерів “Берегиня” Т.В. Бессараб.

Виступи учнівських команд з захистом своїх проектів, як завжди,  були дуже творчими, фонтанували ідеями та цікавими пропозиціями, як зробити дозвілля молоді різноманітним, спортивним, здоровим та креативним.

За результатами голосування журі переможцями конкурсу були визнані учні Чугуївської ЗОШ № 4, ІІ місце отримала команда Чугуївської ЗОШ № 8, а ІІІ – представникам Чугуївської гімназії № 5.

DSCF2470

DSCF2482