Чугуївській ЗОШ № 7 – 55!

2 грудня 2016 року Чугуївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7 відсвяткувала своє 55-річчя, яке  принесло всім учасникам ювілею радість зустрічі, гордість за досягнення, перегорнуло нову сторінку перед майбутнім.

Ювілей школи – це не тільки свого роду історична подія, це певна межа, що дає можливість оцінити пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто присвятив своє життя та педагогічний талант рідній школі і, звичайно, накреслити плани на майбутнє. За 55 років школа випустила в доросле життя 3360 учнів, у її стінах працювало 387 вчителів, у різні періоди її очолювало 7 директорів.

На цьому святі зібралися усі ті, хто певною мірою причетний до життя школи, хто долучився до її заснування, хто здійснює пряме чи опосередковане управління нею сьогодні, а саме: заступник міського голови Вінник Тетяна Свиридівна, народний депутат України  Шенцев Дмитро Олексійович, депутат Харківської обласної ради  Донськой Олександр Михайлович, депутати Чугуївської міської ради  Лапіна Алла Анатоліївна, Сердюк Валентин Миколайович, Овчаренко Руслан Юрійович, керівник міської громадської приймальні народного депутата України Д.О. Шенцева Куралех Ніна Костянтинівна.

Проникливими та чуттєвими були музичні виступи учнів та педагогів, які  сприймались глядачами  як щирі зізнання в любові до рідної школи.

Хочеться звернутися  зі словами щирої вдячності  та поваги до  вчителів, які за покликом серця працюють у закладі не одне десятиріччя: це Чепель Лідія Михайлівна, Бондаренко Надія Миколаївна, Кабанова Надія Федорівна, Ярова Олена Володимирівна; а також відзначити вчителів – випускників школи Приступу Наталію Володимирівну, Сіроштан Юлію Олександрівну, Мороз Олену Валентинівну, Сторожеву Ольгу Сергіївну, Серенко Ларису Сергіївну, Гордєєву Юлію Михайлівну, Креденцер Олену Геннадіївну.

Достойним прикладом для педагогів є вчителі-ветерани, які є бажаними гостями в школі і добрими порадниками у роботі.  За їх допомогою готуються матеріали для випуску літопису школи.

Надійними помічниками педагогів  є батьки учнів. Вони активно включаються у навчально-виховний процес, допомагаючи педагогам проводити тематичні лекції, концерти, долучаються до оновлення класних кімнат.

Можливо, не всім випускникам судилося стати вченими, письменниками чи акторами, але вогник благородства, шляхетності, інтелектуальності й творчості, запалений у їхніх серцях рідною школою,  горить у них і сьогодні. Ми, вчителі, щиро радіємо їхнім успіхам, бо це й наші успіхи.

Сьогодні  навчальний заклад за підтримки місцевої влади, батьківського активу намагається крокувати в ногу з потребами сучасності, продовжує розбудовуватися.  За останні роки роблено капітальний ремонт актової  та спортивної зал, роздягалень, встановлено душові кабінки, нові меблі, обладнано сучасну автономну котельню. Є в школи №7 досягнення й на теренах педагогічних розробок, і за результатами участі учнів в олімпіадах, конкурсах, зовнішньому незалежному оцінюванні.

Адміністрація, учні, батьки висловлюють подяку міському голові Г.М.Мінаєвій, заступнику міського голови  Т.С.Вінник, народному депутату України  Д.О. Шенцеву,  депутатам обласної та місцевої рад, Відділу освіти Чугуївської міської ради за вагомий внесок у розвиток матеріально-технічної бази школи.

Добра і щастя, творчих здобутків, світлого майбутнього тобі, школо № 7!

Колектив Чугуївської ЗОШ № 7

IMG_1707