Міжнародний день інвалідів

Відзначаючи щороку третього грудня Міжнародний день інвалідів, ми засвідчуємо, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, що для них мають бути створені належні умови, що люди з обмеженими можливостями –повноцінні члени суспільства, які мають рівні права. Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги і уваги.

У цей день бажаю всім, хто не байдужий цій проблемі, сил, здоров’я та  успіху. Захищаючи гідності інвалідів ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність – це не вирок. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політиками, економістами та соціально активними  людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства.

Міський голова Г.Мінаєва

Джерело