Навчання з питань охорони праці

З 29 березня в Чугуївському дошкільному навчальному закладі (ясел-садку) №12 комбінованого типу проходить навчання з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності, електробезпеки з працівниками закладу.  В закладі освіти затверджена програма навчання, за результатами навчання буде складено залік.

30 березня під час навчання було висвітлено наступні питання: нормативні документи, що регулюють організацію роботи з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності;обов’язки працівників  щодо дотриманням нормативних вимог з охорони праці; пожежна безпека; надання першої домедичної допомоги. У заході взяла участь інженер х охорони праці Управління освіти Самохіна Ілона, яка розповіла про основні вимоги з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності у закладі дошкільної освіти, відповіла на хвилюючі питання, надала методичні рекомендації щодо ведення документації.

Навчання пройшли 20 працівників закладу освіти, серед яких: вихователі, помічники вихователів,працівники харчоблоку, пральні, сторожа. Інформація була дуже корисною, під час навчання працівники мали змогу відпрацювати практичні дії щодо користування вогнегасником та надання першої допомоги.