Анонс подій КУ “ЦПРПП ЧМР”

30 березня – учительська березнева онлайнсесія «Навчаємося дистанційно: знахідки та досвід».
ТРЕТЯ учительська паралель – універсальна паралель. Вона буде цікава усім педагогам.
На щастя, дошкільні заклади не довго мали карантинні обмеження, але встигли напрацювати досвід. Ним із задоволенням поділяться із вами Л.Леоненко, директор Кочетоцького ДНЗ та Г.Рудич, вихователь-методист Чугуївського ДНЗ №1.
Фізичну культуру ніхто не відміняв! Уроки проводяться дистанційно і роблять освітній процес звичним. С.Третьякова, учитель фізичної культури Чугуївського ліцею №5; Н.Лахтіна, учитель фізичної культури Чугуївського ліцею №1 – вони покажуть, як це відбувається.
Позашкільна освіта Чугуївської міської громади. Чи зупинила вона свою роботу? Звичайно, ні! Треба віддати належне закладам позашкільної освіти та їх колективам. Після уроків вони чекають наших дітей на заняття! А ті приходять! Досвідом роботи з нами поділяться В.Мирошнікова, директор Чугуївського БДЮТ, Л.Пономарьова, керівник гуртка Чугуївського БДЮТ та І.Пічугіна, учитель образотворчого мистецтва Чугуївського ліцею №5.
Форми для реєстрації відкриті на офіційному сайті Центру професійного розвитку педагогічних працівників. До зустрічі! Дякуємо, що ви з нами!