Тімбілдінг «Музика врятує світ. Про наболіле під час пандемії»

17 березня КЗ “ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЧУГУЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ” працювали в команді з учителями музичного мистецтва – тімбілдінг «Музика врятує світ. Про наболіле під час пандемії» на базі Клугино-Башкирівського ліцею. Ми з радістю прийняли у свою команду учителів музичного мистецтва з Зарожненсього та Великобабчанського ліцеїв.
Вікторія Пахоменкова, спеціаліст вищої категорії, учитель-методист, керівник професійної спільноти учителів музичного мистецтва, радо вітала нас у своєму новому сучасному кабінеті музики. Усі визнали, що хотіли б мати такий кабінет, який не тільки має стильне оформлення, а й сучасне обладнання.
Приємно, що нас прийшли привітати директор школи Діна Сладких та заступник директора Анжела Заверуха. Вони люб’язно провели нас до актової зали, яка відкрилася восени минулого року, та до молодіжного ХАБу. Що сказати, ми тільки раділи, що колектив ліцею має таку чудову територію для проведення заходів, сучасну, красиву, витриману в єдиному стилі.
Педагоги ділилися досвідом роботи під час дистанційного навчання. Дехто починав з Viber, потім використали свої особисті блоги і, звичайно, пришли до більш активних платформ ZOOM та Google Classroom. Ділилися досвідом про викладання предмета “Мистецтво” у 10-11 класах. Предмет надзвичайно корисний та цікавий, але потребує значного часу для підготовки. Порушували питання про атестацію, побудову траєкторії професійного розвитку. Планували наше майбутнє, а ще…говорили про дітей, про їх таланти, про любов і про музику.
Таки особливі ці люди – вчителі музичного мистецтва, з них розпочинається Перший дзвоник, і вони останні йдуть зі шкільного подвір’я після випускного….