«Одужання: хто на вихід з карантину?»

Ганна Нестеренко – молодий практичний психолог Чугуївської гімназії №4 – у нашій команді проєкту «Одужання: хто на вихід з карантину?»
«Згоріти» на роботі – актуально для людини сучасного суспільства, особливо для того, хто постійно контактує з іншими людьми. Тема професійного вигорання стосується учителів особливо. Вони щодня стикаються з високою емоційною напругою. Як себе захистити та як боротися з вигоранням, яке вже дало про себе знати, як допомогти своєму колективу? Саме таку мету практичного заняття «Шлях до себе» ставила Ганна.
І тут почалося!!! «Павутинка приємних слів», «Оплески здоров’я», «Квітка мотивації», «Чарівний мішечок» – всі ці вправи сприяли емоційному розвантаженню вчителів Чугуївської гімназії №4. Під час заняття панувала дружня та невимушена атмосфера. Цікаво, хіба інша атмосфера може панувати в цьому дружньому колективі?
Педагоги закладу отримали не тільки поради щодо запобігання професійному вигоранню від Ганни Нестеренко, а й гарний настрій, позитивні емоції, були активними і з усіх сил «боролися» з професійним вигоранням. Приємної роботи вам, шановні колеги, без стресів і без карантинів!