Вчимося разом

11 березня учителі географії закладів освіти Чугуївської громади, «озброївшись» циркулем-вимірювачем, лінійкою, простим олівцем, географічним атласом для 8 класу (з топографічною картою), взяли участь у тренінгу на базі Чугуївського ліцею №6 «Формування навчально-пізнавальної, інформаційної, картографічної та комунікативної компетенції шляхом використання практичних робіт з географії».
Основною проблемою для учасників ЗНО з географії залишаються завдання, пов’язані з вимірюванням та обчисленням за топографічною картою. Вчителі, як відомо, завжди повинні знати більше, ніж їхні учні, тому й зібралися вони разом, щоб навчитися, обмінятися досвідом, поділитись проблемами та досягненнями.
Разом з Мариною Шоміною, учителем географії Чугуївського ліцею №6, учителем вищої категорії, учителем-методистом, педагоги виконували практичні завдання з топографічною картою та розв’язували географічні задачі. Особливу увагу вони приділили виконанню програмових практичних робіт для 11 класу.
Фахівці Центру професійного розвитку педагогічних працівників вдячні адміністрації Чугуївського ліцею №6 за створення комфортних умов для роботи учителів географії Чугуївської громади.