LEGO-технологія – чарівні цеглинки успіху

10 березня на базі Чугуївського ліцею №7 відбулася педагогічна майстерня «LEGO-система в освітньому просторі НУШ» для вчителів перших класів закладів освіти Чугуївської громади. LEGO – одна з відомих і поширених на сьогодні педагогічних систем, що використовує моделі реального світу і предметно-ігрове середовище навчання та розвитку дитини, допомагає учням тренувати пам’ять, розвивати моторику і творчо мислити.
Уже другий рік Олена Ярова, тренер the LEGO Foundation, учитель початкових класів Чугуївського ліцею №7, проводить практичні заняття з учителями перших класів, знайомить їх з технологією навчання «Шість цеглинок» та її використанням на уроках грамоти та математики. З фото-відео- та презентаційними матеріалами заняття ви можете познайомитись на офіційному сайті Центру професійного розвитку педагогічних працівників Чугуївської міської ради.
Фахівці Центру також взяли участь у будівництві ігрових моделей LEGO та не забули й про свої обов’язки: розповіли педагогам про роботу Центру, ознайомили з нормативними документами щодо підвищення кваліфікації педпрацівників, комплексними програмами КВНЗ «ХАНО», провели екскурсію офіційним сайтом Центру.