Освітяни до навчального року готові

Карантинні обмеження цього року внесли не дуже приємні корективи в багато речей, які десятиріччями вважались традиційними і незмінними.
На жаль, серед них опинилась і серпнева міська педагогічна конференція, на якій щорічно вчителі та вихователі міста підбивали підсумки своєї роботи за рік минулий і окреслювали напрямки діяльності на майбутнє. Цьогоріч, мабуть, вперше за історію чугуївської освіти педконференція відбулася в режимі онлайн: педагогічні колективи віртуально презентували свої досягнення і плани на новий навчальний рік. Чугуївська освіта вкотре довела свою креативність та здатність пристосовуватись до найекстремальніших умов роботи.
Проте нормальне людське спілкування не заміниш скайпами, зумами та іншими меседжерами. Ось чому міський голова Галина Мінаєва відвідала колективи навчальних закладів Чугуєва, де саме проходили педагогічні наради. Галина Миколаївна від щирого серця подякувала педагогам та всім іншим працівникам навчальних закладів за величезну роботу, яку вони провели спільно з батьками учнів для того, щоб підготувати освітянську інфраструктуру до прийому дітей. Найкращим працівникам були вручені Подяки міського голови. Галина Мінаєва запевнила кожний з відвіданих нею колективів у тому, що, з якими б труднощами і обмеженнями не зіткнулося місто в навчальному році, що починається, заклади освіти, їх колективи та вихованці можуть розраховувати на будь-яку підтримку з боку міської ради і її особисто.
Попри незвичні та дещо екстремальні умови, в яких доводиться цьогоріч починати навчання, чугуївські шкільні колективи з оптимізмом та гарним настроєм готові зустрічати своїх учнів.