Члени міської ради старшокласників – переможці фестивалю “Лідер року”!

Відділ освіти Чугуївської міської ради інформує, що 9 грудня 2017 року  команда міської ради старшокласників «Лідер» Координаційного центру по роботі з учнівськими організаціями при Чугуївському БДЮТ  посіла загальне III місце на Першому відкритому обласному фестивалі «Лідер року».

Фестиваль проходив у актовій залі Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості та об’єднав 23 команди лідерів  учнівського самоврядування з різних районів та міст Харківської області.

На суд журі  фестивалю були представлені відеоролики про діяльність органів молодіжного самоврядування, таланти лідерів. До фіналу були допущені 7 кращих команд, яким було запропоновано звернутися до уряду, депутатів, органів місцевого самоврядування з питанням, що турбує молодь країни. Команду Чугуївської міської організації  «Лідер»  на цьому конкурсі представила Єлизавета Булгакова зі своїм зверненням до Президента України.

Виступ лідера  приніс команді ще одне призове місце –  Єлизавета нагороджена особистою грамотою Першого обласного фестивалю лідерів учнівського самоврядування «Лідер року-2017»!

Вітаємо шкільних активістів  з перемогою, бажаємо досягнення поставлених життєвих цілей, та подолання нових вершин в шкільному та особистому житті!

IMG_20171209_154749