Туристський зліт – 2017 стартував

14 вересня  2017 року стартував дводенний міський туристичний зліт – 2017 серед навчальних закладів м.Чугуєва. Цього року спортивний захід  традиційно  проходить у мальовничому куточку соснового лісу в долині ріки Сіверський Дінець  під Клугино-Башкирівкою.

На турзльоті представлені команди всіх навчальних закладів, і його учасниками стали не лише учні, а й вчителі та батьки. На церемонію відкриття туристського зльоту прибули керівники навчальних закладів, представники відділу освіти. Кожна команда представила себе та розрекламувала свої таланти під час короткої веселої “Візитівки”.

2 дні турзльоту обіцяють бути дуже насиченими: у його  програмі –  командні змагання зі спортивного орієнтування у виді «Естафета»,  особисто-командні змагання з велотуризму на дистанції «Тріал», змагання  з  туристських  навичок, командні змагання з пішохідного туризму на дистанції «Крос-похід» та ін.

15 вересня, по завершенню змагань, судді підіб’ють підсумки та визначать команди-переможці, які будуть оголошені під час церемонії закриття туристського зльоту.

20170914_100257 20170914_110746