Загін “УмКа”: фізичний розвиток – добре, а інтелектуальний – ще краще!

7 серпня вихованці загону «Умка» Чугуївського БДЮТ   провели  в інтелектуальних вправах: вони   стали учасниками майстер-класів  за різною тематикою, які для них проводили переможці обласних, всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, турнірів і змагань.

Під керівництвом Коровкіної Олександри, вихованки гуртка «Майстерня писанкарства»,  діти познайомилися з однією з древніх форм українського народного розпису – писанкарством. Учасники майстер-класу спробувати свої сили у восковому розмальовуванні яєць,  і цілком віддалися створенню неповторних орнаментів та загадкових візерунків.

Своїми враженнями і практичними навичками від радіоефірів та змагань з радіозв’язку з бажаючими поділився Горєлков Максим,  вихованець гуртка «Юні оператори аматорської служби радіозв’язку». Максим  продемонстрував присутнім роботу  радіостанції,  та запросив  усіх до спілкування в ефірі з радіоаматорами Рівного, Івано-Франківська та Тульської області.

Цього ж дня сеанс одночасної гри в шашки з вихованцями загону провів Вертієв Віталій, вихованець гуртка «Шахи».  Діти  виявляли неабияку кмітливість та винахідливість, намагаючись обіграти шашкового чемпіона, але Віталій  був непереможний – він здобув 13 перемог.

IMG_0025 IMG_0024