Діти мікрорайону ЗОШ № 4 відсвяткували День міста

Зі святом, рідне місто! 

Рідне місто – це найкращий куточок на землі, бо ми тут народилися, тут  живуть рідні, друзі, знайомі… Тут надзвичайно мальовничі краєвиди, найцікавіші казки, і все своє, таке рідне й миле. Для нас найрідніший   куточок, був, є і залишиться назавжди, – наш Чугуїв.

9 серпня, напередодні святкування 379 річниці міста Чугуєва, на подвір’ї школи №4 була проведена розважально- ігрова програма «Молодіжний мікс» для дітей мікрорайону Зачуговка.

В цей день до школи завітали діти мікрорайону, їх батьки, вчителі та гості. Радість  святкування  з дітьми  розділили заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вінник Т.С., депутат Харківської обласної ради Мягкий Д.В.,  депутат Чугуївської міської ради Попова І.Н., начальник відділу освіти Проценко М.В. Гості привітали всіх присутніх з черговою річницею міста, й побажали літям гарно вчитися, щоб прославляти Чугуїв й надалі, та разом працювати на примноження добробуту його мешканців.

У програмі святкування для дітей були оригінальні заходи, ігри, флешмоби та багато інших веселощів. «Молодіжний мікс» став справжнім святом для дітей Зачуговки і подарував маленьким мешканцям багато цікавих вражень та гарний настрій. Крім цього, на кожного учасника  свята очікував солодкий  і такий актуальний під час літньої спеки сюрприз – смачне морозиво від міського голови Г.М. Мінаєвої.

100_6622