Круглий стіл з питань протидії торгівлі людьми

15 листопада 2016 року у Чугуєві відбувся  круглий стіл «Нові виклики у питаннях з протидії торгівлі людьми, відповідь громад», який був організований  Харківською організацією Міжнародної організації «Жіноча громада» за підтримки Офісу координатора проектів ОБСЕ в Україні.

На зустріч були запрошені представники Чугуївської міської ради, соціальних служб, відділу освіти, поліції та центру зайнятості.

В рамках круглого столу розглядалось питання з реалізації проекту «Поширення механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Харківській області”, обговорювались оцінка потреб міста та міжвідомча співпраця з планування та реалізації заходів щодо протидії торгівлі людьми у місті.

За засіданні були презентовані громадські організації, які працюють з потерпілими від торгівлі людьми: «Шлях до життя», «Твоє право», «Жіноча громада» та телефон «гарячої лінії» з протидії торгівлі людьми – № 527 (безкоштовний з мобільного оператора).

З 25 листопада по 10 грудня 2016 року у навчальних закладах міста відбудеться  щорічна акції  „16 днів проти насильства”, в рамках якої будуть проведені також  і заходи з профілактики торгівлі дітьми, обговорені під час круглого столу.

IMG_20161115_154940