Засідання динамічної групи практичних психологів у ЗОШ №7

02.11.2016 року в Чугуївській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 7 відбулося перше засідання динамічної групи практичних психологів за темою: «Психолого-педагогічний супровід психічного та розумового розвитку дітей з особливими освітніми потребами».

На засіданні розглядалися питання щодо підбору, вивчення фахової літератури та створення  банку бібліографічних даних з проблеми діагностики рівня розвитку дітей (виявлення індивідуальних особливостей психічного, фізичного, інтелектуального розвитку; рівня розвитку психічних процесів; діагностики соціальної зрілості, інтелекту, стилю взаємодії педагогів і батьків з дитиною).

Психологи обговорили можливість організації та проведення фахових майстер-класів та тренінгів для батьків особливих дітей щодо відповідального батьківства.

За результатами роботи динамічної групи 09.11.2016 буде проведено  навчальний семінар «Інклюзивна освіта,  проблеми, пошуки, рішення»для вчителів, асистентів вчителя та практичних психологів, які працюють в інклюзивному класі та з учнями за індивідуальним планом.

Про час та місце проведення семінару буде повідомлено додатково.

WP_20161102_14_59_57_Pro