Сесія з розробки «Стратегії розвитку системи соціальних послуг  у м. Чугуєві»

 

19 жовтня 2016 року на базі Чугуївського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян»  у рамках проекту Європейської Комісії (EU) з «Посилення ролі місцевих громад у прийнятті рішень щодо надання соціальних послуг»відбулась третя сесії з розробки «Стратегії розвитку системи соціальних послуг у м. Чугуєві».

На зустріч були запрошені представники Чугуївської міської ради, соціальних служб, відділу освіти, представники недержавних громадських організацій.

Під час цієї сесії було визначено та скориговано пріоритетиСтратегії розвитку системи соціальних послуг у місті, розроблені заходи щодо виконання цілей у напрямках: підвищення рівня доступності соціальних послуг та формування соціально відповідальної громади, таких як:максимальне забезпечення інформованості населення щодо соціальних послуг, які надаються;наближення соціальних послуг до клієнтів; спрощення процедури замовлення соціальних послуг; громадський контроль над діяльністю соціальних закладів усіх форм власності тощо.

Цю роботу буде продовжено на наступних сесіях протягом листопада – грудня 2016 року.