Освіта Чугуєва на виставці «Освіта Харківщини ХХІ століття»

11  13 жовтня 2016 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулася сорок четверта обласна тематична відкрита виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Навчання та виховання учнів через природовідповідну (ноосферну) освіту й екологічну безпеку».

Свої досвіди роботи з означеної теми презентували 11 навчальних закладів, серед яких була і Клугино-Башкирівська ЗОШ. Під час виставки проведено одинадцять методичних «круглих столів», на яких увагу було акцентовано на особливостях навчання і виховання через ноосферну освіту, висвітлено принципи та методи управління навчальним процесом, спрямованим на збереження здоров’я учнів і вчителів. Розглянуто питання реалізації ідей ноосферної освіти на уроках і заняттях у загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладах за біоадекватною технологією навчання.

За результатами виставки Клугино-Башкирівська ЗОШ отримала багато позитивних відгуків від компетентних спеціалістів та була відзначена дипломом учасника.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA