Тренінг з питань енергоефективності для завідувачів господарством навчальних закладів

12-13 жовтня на базі Чугуївського будинку дитячої та юнацької творчості для завідувачів господарством дитсадків, шкіл і позашкільних навчальних закладів пройшов  тренінг з ефективного управління муніципальними будівлями, на якому вони  пройшли навчання з питань впровадження енергоефективних технологій  в  управлінні будівлями навчальних закладів.

Тренінг проводила начальник служби охорони праці відділу освіти В.А. Михальчук, яка пройшла тренінг з питань  енергоефективності для тренерів у м. Харкові, отримала відповідний сертифікат та,  за умовами проекту, має передати отриманий досвід для запровадження технологій з ефективного управління будівлями на практиці.

На порядку денному тренінгу були питання основ фасіліті-менеджменту, організації управління технічною експлуатацією будівель навчальних закладів, системи енергоменеджменту, неінвестиційних заходів енергозбереження, енергоефективності експлуатації будівель та ін.

Після вивчення отриманої інформації й роботи у групах   між  завідувачами господарствами виникло живе обговорення організації різних методів, способів та засобів  упровадження енергоефективних технологій у навчальних закладах.

Кожен спеціаліст  відзначив, що отримав на тренінгу багато цікавої та корисної інформації, а отримані знання будуть  запроваджуватися  на практиці під час експлуатації будівель навчальних закладів.

Більше фото тренінгу можна переглянути у фотогалереї відділу освіти

DSC00895