Школа молодого працівника психологічної служби

26 жовтня 2016 року в рамках міського методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів відбулося засідання Школи молодого працівника психологічної служби.

У 2016-2017н.р. в психологічній службі міста працюють 9 молодих спеціалістів. З метою підвищення їх фахового рівня за кожним з них закріплено наставника, що має досвід роботи практичного психолога/соціального педагога, ведуться заняття в «Школі молодого спеціаліста»,  індивідуальна робота наставників з молодими педагогами та 1 раз на місяць працює супервізіонна група з питань, що стосуються професійної діяльності.

На засіданні розглядались питання щодо ведення робочої документації, опрацьовані нормативні документи психологічної служби на 2016-2017н.р., умови розвитку професійної самосвідомості, професійно необхідні якості практичного психолога та супровід дитини під час адаптації до дошкільного закладу та школи (етапи роботи практичного психолога та соціального педагога).

З 1 по 12 грудня 2016 в рамках Школи  заплановано проведення декади молодого спеціаліста психологічної служби, під час якої відбудеться взаємовідвідування з обміну досвідом наставників та молодих спеціалістів.