Осінній ярмарок у ЗОШ № 1

У Чугуївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 імені І.Ю.Рєпіна стало вже традиційним проведення шкільного свята “Осінній ярмарок”.

Дуже весело і яскраво пройшов ярмарок і цього року. На головній сцені школи виступали відомі популярні українські артисти в блискучому виконанні учнів школи. На шкільний ярмарок-2016 завітали і Потап з Настею Каменських, і Тіна Кароль, і Джамала, і учасники гуртів Океан Ельзи, ТІК, Дзі-Дзьо та ін.

А поруч велася жвава торгівля печивом, булочками, пиріжками. Усе це було зроблено власноруч учнями з мамами, татами, бабусями. Знайшлося на імпровізованих торгівельних ятках місце і для овочів та фруктів з власних садів та городів.

Метою цього шкільного свята є розширення світогляду про традиції,  звичаї та обряди українського народу, українського ярмаркування, виховання дбайливих господарів, національно свідомої особистості, патріотизму, формування бережливого ставлення до результатів праці, спонукання до творчої активності Розвинення уяви та фантазії, співпраці учнів, сімей, педагогів і ,взагалі, створення позитивних емоцій та гарного настрою в усіх учасників свята.

З неабиякою фантазією та завзяттям підійшли до організації заходу батьківський, учнівський та учительський колективи школи і цього року.  Азартність, професіоналізм, привітність продавців, посмішки покупців, жарти, пісні, цікаві вирішення пародійних номерів – це ще не весь перелік цікавинок Шкільного ярмарку-2016 у ЗОШ № 1!

VLUU L110, M110  / Samsung L110, M110

VLUU L110, M110  / Samsung L110, M110