Підбиваємо підсумки олімпіад

Ось і закінчився ще один сезон Всеукраїнських учнівських олімпіад, який уже другий рік поспіль проходив у надскладних умовах воєнного часу. Попри те, що освітній процес у нашій громаді у цьому навчальному році організовано у дистанційному форматі, тривалі «повітряні тривоги», постійні переживання, учні та вчителі наших закладів знайшли в собі ресурс підготуватися та випробувати свої сили в ІІІ (обласному) етапі  учнівських олімпіад з навчальних предметів. Можемо тільки уявити, яких титанічних зусиль вимагав сам етап підготовки, який також був онлайн.

Учні нашої громади завжди гідно виступають в обласному етапі, і цей рік не став винятком. У 2023/2024 навчальному році від Чугуївської МТГ взяли участь 27 учнів. 13 осіб, що складає 48%, стали переможцями. Якісні показники результатів значно покращилися, адже, уявіть собі, учасники завоювали три перші місця, шість -других, чотири – третіх. Найбільше призових місць (п’ять) вибороли учні КЗ «Чугуївський ліцей №2», а саме: два місця у учениці 11 класу Панової Софії (І,ІІ), по одному – в учня 9 класу  Гарагатого Антона (І), учня 10 класу Жалковського Романа (ІІІ) та учениці 11 класу Батченко Дарини (ІІ). Не пасе задніх у КЗ «Чугуївський ліцей №6»: троє учнів стали переможцями. Це дев’ятикласниці  Посохова Ксенія (ІІ), Морозова Анастасія (ІІІ)  та випускник  Владимиров Нікіта (ІІІ). Дві перемоги у десятикласників з КЗ «Чугуївський ліцей №1»: Симоненко Єгор (І) та Горбатко Євгенія (ІІ).  По одній перемозі вибороли: Середа Олександра, учениця 10 класу КЗ «Чугуївський ліцей №8» (ІІІ), Вербицький Нікіта, учень 9 класу КЗ «Клугино -Башкирівський ліцей» (ІІ) та восьмикласниця КЗ «Великобабчанський ліцей»Андрусенко Єлизавета(ІІ).

До успіхів наших юних зірочок доклали руку і їх мудрі наставники. Так  переможців підготували:

– вчителї історії та права Євгенія Бондаренко (КЗ « Чугуївський ліцей №1») та Юлія Жиглова (КЗ «Клугино -Башкирівський ліцей»);

– вчителі екології Ольга Сєрік (КЗ « Чугуївський ліцей №2») та  Звягінцева Катерина (КЗ «Чугуївський ліцей №1»);

-вчителі англійської та німецької мов Наталія Черемісова (КЗ «Чугуївський ліцей №2») та Олена Кучерявенко ( КЗ «Чугуївський ліцей №6»);

– вчитель інформатики Марія Маслова (КЗ «Великобабчанський ліцей»);

– вчитель географії Марина Шоміна (КЗ « Чугуївський ліцей №6»);

– вчитель хімії Ольга Ветчинкіна (КЗ « Чугуївський ліцей №8»);

– вчитель трудового навчання Ірина Чураєва (КЗ «Чугуївський ліцей №2»);

Ви – наша інтелектуальна еліта, за вами майбутнє нашої держави. Адже саме заради дітей кожен з нас  робить усе можливе, щоб якнайскоріше наблизити  таку довгождану Перемогу. Наші хлопці-захисники воюють з ворогом, щоб діти мали щасливе дитинство, отримували знання та розвивалися.

Пишаємося результатами  та зичимо всім Миру та Перемоги.

Слава Україні!