ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ !

24 лютого – все було ,як завжди , Спала країна , горнула мати до серця немовля , А небом летіла ракета крилата , Посипалась хата , вздригнулась земля …..
24 лютого друга річниця повномасштабного російського вторгнення в Україну.
Ми не вірили … Але це сталося…24 лютого о 4 ранку вибухи по всій країні. Війна, страх, біль, страждання. Усі українці стали на захист нашої держави, бо це наша земля , наш дім,наші діти, ми все це будемо захищати.
У спротиві російському агресору
Збройні сили України продемонстрували світові мужність, стійкість , кмітливість та єдність перед жорстоким ворогом. Не маючи сил перемогти на полі бою , російська держава – терорист вдається до варварських обстрілів українських міст і критичної інфраструктури.
Національна єдність Збройних сили України, Національної гвардії України, територіальної оборони, волонтерів та всього українського народу стала основою успішного спротиву .
Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання та свободу українського народу. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, національну ідентичність та культурні надбання. Ми будемо боротися за суверенітет і територіальну цілісність, доки не звільнимо від окупантів нашу країну. Ми захистимо Україну!
ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ!