«Light is Fun!»

На честь Міжнародного дня світла в рамках ініціативи UNESCO 16 травня 2023 року НТУ «ХПІ» запланував проведення тематичного онлайн-фестивалю День наукових вікторин «Light is Fun!», який буде цікавий для учнів, їх батьків та вчителів. Програма була розроблена молодими вченими та викладачами НТУ «ХПІ» за підтримки SPIE,  the  international  society  for  optics  and  photonics та Optica  (formerly OSA),  Advancing  Optics  and  Photonics  Worldwide  із метою мотивації учнів шкіл,коледжів та закладів профтех освіти до навчання та усвідомлення, що знання є важливими для відновлення нашої Батьківщини та покращення Світу.

Запрошуємо до участі в заході, що проводитиметься 16  травня  2023  року в онлайн форматі в прямому ефірі (відео-чат в  Telegram  за посиланнямhttps://t.me/KhPI_Kahoot_holidays)  для посилення та просування ідеї та цінностей цієї ініціативи UNESCO в Україні.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ЗАХІД:

Дата проведення: 16 травня 2023 року.

Урочисте відкриття: о 10:30 (в відео-чатів Telegram скануйте QR або за посиланням https://t.me/KhPI_Kahoot_holidays).

Початок вікторин: об 11:00 і далі нова вікторина щогодини до 20:00 (Kahoot-вікторини в прямому ефірі).

В рамках онлайн-фестивалю заплановані освітні заходи у вигляді вікторин, які проходитимуть у  Telegram  в прямому ефірі у форматі відео чату з використанням освітньої платформи Kahoot. На учасників чекає більше десяти наукових вікторин: від технологій, інженерії,  IT,  фізики, хімії до мов, суспільствознавства та бізнесу, які об’єднані темою«Світло» та популяризуютьSTEM-освіту. Захід проходить в рамках ініціативи UNESCO: Світло, що дає надію!

УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА – ЗНАННЯ БЕЗЦІННІ