Вітаємо!

Дорогі жінки, сьогодні ваш день, день весни, краси та ніжності. Ви – душа і серце нашого світу, ви сильні та розумні, мудрі та талановиті. Ви вмієте посміхатися і радіти життю. А чого тільки варті жінки-військові, які поруч з чоловіками стали на захист нашої держави, і відразу стало зрозумілим, що для нас немає нічого неможливого. Саме сьогодні, під час страшної війни, Жінки України щоденно доводять свою мужність, стійкість, хоробрість, витримку, силу, міць і безмежну любов до найціннішого в житті кожного-миру і безпеки! Сила та стікійсть, цілеспрямованість та незламність, але в той же час ніжність і трепетність – все це про жінок.

Беззаперечно, віддаємо вдячність та шану Жінці-Матері, Жінці-Берегині, адже тільки безмежна любов до своїх дітей та родини не дали занепасти духом навіть у моменти, коли, здавалося, виходу нема.

Цього дня бажаємо вам, щоб у всіх завжди був привід для радості, а життя було сповнене щастям. Ви створюєте красу у світі і даруєте нам свою любов. Гідних людей поряд і море кохання. Здоров’я Вам, миру і добробуту!