Привітання міського голови

Дорогі земляки! Прийміть щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!
Новорічні свята завжди дарують нам радість і любов, вселяють у серця надію, поєднують у собі спогади про дитинство та мрії про щасливе майбутнє.
На порозі нового 2022 року ми підбиваємо підсумки минулого року і будуємо плани на майбутнє.
Рік, що минає, був непростим, але його ми завершуємо з гідними результатами. 2021-й переконливо довів, що спільними зусиллями, рухаючись крок за кроком, ми здатні досягати визначених цілей задля поліпшення життя громади.
Вже рік наша громада живе, працює, розвивається в новому статусі. Історичною подією стало створення Чугуївської міської територіальної громади. До складу нашої громади увійшли селище Кочеток, села Зарожне, Тетлега, Велика Бабка, Піщане та Кам’яна Яруга.
Зміни завжди даються непросто, але разом ми впорались. Рік, що минув, був сповнений важливими цікавими подіями. Дозвольте подякувати кожному мешканцю Чугуївської громади за вашу працю та любов до рідного краю.
Переконана, що рік прийдешній стане для нас символом оновлення та подальших змін на краще. Продовжуймо успішно вирішувати найсміливіші та найамбітніші плани й завдання!
Нехай казкове світло новорічного свята зігріє вас щирими посмішками близьких і рідних людей, наповнить душу теплом, добром і радістю. Бажаю всім жителям нашої громади гармонії та радості, життєвих сил й енергії на нові звершення у прийдешньому році. Нехай 2022-й пройде під знаком миру, любові та поваги, додасть сил та наснаги, здоров’я й оптимізму, а в кожній родині пануватимуть мир, благополуччя та взаєморозуміння!
З Новим роком! З Різдвом Христовим!
Міський голова    Галина Мінаєва