НАЙКРАЩІ ПОБАЖАННЯ – ОСВІТЯНАМ!

Традиційно у першу неділю жовтня в Україні вшановують працівників освіти. Святкові заходи з нагоди професійного свята відбулися 29 вересня у Будинку культури Чугуєва.
У цьому році вперше День учителя відзначали у новому складі – разом з колегами із усієї об’єднаної громади. Щирість та душевність заходу створювали не лише концертні виступи талановитих дітей, а й чудові відеопривітання вчителям від випускників навчальних закладів громади, що вже стали студентами вишів, а також фотолітопис життя освітян.
З особливою повагою вшановували ветеранів педагогічної праці, які традиційно були запрошені на свято та отримали сувеніри.
Надзвичайно тепло велику освітянську родину з професійним святом привітала міський голова Галина Мінаєва та запевнила у всебічній підтримці освітньої галузі. Зокрема, зазначила:
– З гордістю можу сказати, що в освітніх закладах нашої громади зосереджений величезний інтелектуальний потенціал. Тут працюють майстри своєї справи. Високі показники наших випускників, продемонстровані на ЗНО, успіхи дітей у предметних олімпіадах і різноманітних конкурсах, фестивалях, змаганнях – підтвердження таланту і педагогічної майстерності наших вчителів.
Безмежно дякую вам за сумлінну працю, відданість справі та неоціненний внесок у виховання молодого покоління. Бажаю щедрих врожаїв на педагогічній ниві, талановитих учнів, творчого підйому, здоров’я і благополуччя!
Драйвова атмосфера, піднесений настрій, яскраві емоції та враження – таким був великий концерт кавер-групи Holiday Band – подарунок освітянам від Чугуївської громади.