У школах Чугуївської громади пролунав Перший дзвоник

1 вересня традиційні урочистості відбулися в усіх навчальних закладах, сповістивши учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.
День Знань — це особливе свято! Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.
Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 438-ми першокласників громади, які переступили поріг школи, розпочнеться цікаве шкільне життя: перший навчальний рік, перший урок, перша вчителька, перші здобутки на шляху до Країни Знань.
Для 224-х одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться з рідного гнізда, мов пташенята, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, торувати власні шляхи.
Кожна школа відсвяткувала День знань за власним сценарієм, але повсюди звучали добрі слова на адресу вчителів, теплі вітання першачкам, важливі настанови випускникам. І яке ж Перше вересня без багаторічної прекрасної традиції – дівчинки на плечі в одинадцятикласника, які разом дзеленькають на всю школу про початок нового навчального року?! Хай він буде щасливим та успішним!
За матеріалами “Новости Чугуева”