21 травня відбувся останній етап ІX онлайн-виставки ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Нова українська школа: використання інноваційних ІК-технологій на уроках математики та інформатики». Колектив Чугуївського ліцею №2 презентував свій досвід у номінації «Формування ІКТ-компетентностей учнів».
ПЕРШЕ МІСЦЕ!!! Вітаємо директора закладу Наталію Салівон! Вітаємо колектив Чугуївського ліцею №2! Вітаємо учителів математики та інформатики! Вітаємо учителів початкових класів!
Дякуємо консультантам Центру професійного розвитку педагогічних працівників, які мали за честь супроводжувати цей шлях до успіху!
Ніколи успіх не приходить легко… Маючи досвід з впровадження ІКТ-компетентностей, не «намальований», не «просто створений на папері», а реальний, колектив ліцею доклав неймовірних зусиль, щоб виглядати на обласному рівні якісно. Коли директор дбає про імідж закладу, стає рушійною силою інноваційних перетворень, а колектив підтримує цей рух – наступає УСПІХ! Вітаємо і запрошуємо усіх колег приєднатися!