коучинг «LEGO-система в освітньому просторі НУШ. Навчання через гру з LEGO в освітньому процесі НУШ»

14 травня на базі Чугуївського ліцею №7 відбувся коучинг «LEGO-система в освітньому просторі НУШ. Навчання через гру з LEGO в освітньому процесі НУШ» для вчителів перших класів закладів освіти Чугуївської міської територіальної громади. Використання LEGO урізноманітнює та вдосконалює освітній процес, робить його цікавим для дітей, створює атмосферу психологічного комфорту, знімає нервове напруження, що позитивно позначається на якості засвоєння матеріалу.
Олена Ярова, керівник коуч-групи, тренер the LEGO Foundation, учитель початкових класів Чугуївського ліцею №7, поділилася досвідом роботи з ігровим конструктором, надала деякі матеріали для роботи під час вивчення предмету «Я досліджую світ» та провела практичні заняття з учителями перших класів, віселі фізкультхвилинки. Цікавим був звіт — фільм про роботу коуч-групи у 2020/2021 н.р.
Всі присутні висловили щиру подяку за роботу, деякі, навіть, побажали продовжити навчання і в наступному році.
Фахівці Центру професійного розвитку педагогічних працівників Чугуївської міської ради розповіли педагогам про плани Центру щодо створення професійних спільнот та особливостей їхньої роботи у наступному навчальному році.