Батькам учнів шкіл Чугуївської міської територіальної громади

4 квітня завершуються весняні канікули в школах Чугуївської громади. Звертаємо вашу увагу, що з 5 квітня навчання усіх учнів (з 1 по 11 клас) буде здійснюватися дистанційно. Таке рішення було прийнято 2 квітня 2021 року на черговому засіданні обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та підтримано місцевою комісією.
Щоденна статистика захворювання на коронавірусну хворобу як у нашій громаді, так і в цілому в Харківській області свідчить про стрімкий ріст показників. На сьогоднішній день в Чугуєві продовжують хворіти 4 дітей та 9 працівників закладів освіти, на самоізоляції перебувають 32 дитини та 10 працівників. Лише в березні цього року рівень захворювання серед учнів, вихованців та працівників закладів освіти у 2,5 рази перевищив показник грудня.
Педагогічні колективи будуть вдячні вам, якщо ви знайдете можливість організувати робоче місце учня з можливістю використання ресурсів дистанційного навчання. У разі виникнення запитань, зауважень щодо освітнього процесу просимо звертатися безпосередньо до адміністрації школи або до Управління освіти Чугуївської міської ради за телефоном 2-45-87.
Гуртки та секції закладів позашкільної освіти і надалі працюватимуть дистанційно, дитячі садки – в звичайному режимі.
Управління освіти Чугуївської міської ради