«Впровадження технологій розвитку критичного мислення, як один із шляхів формування компетентної особистості випускника початкової школи»

18 березня вчителі початкових класів закладів освіти Чугуївської громади працювали в творчій групі «Впровадження технологій розвитку критичного мислення, як один із шляхів формування компетентної особистості випускника початкової школи» на базі Чугуївського ліцею №6.
Досвідом роботи зі своїми колегами ділилася Надія Каірова, учитель початкових класів Чугуївського ліцею №6, спеціаліст вищої категорії. Треба додати, що це вже третій «випуск» Надії Володимирівни. Різні вчителі приходять до неї: хтось – познайомитись з технологією критичного мислення, хтось – краще її зрозуміти, а хтось – вже збирається впроваджувати.
Надія Володимирівна підготувала багато цікавого матеріалу для опрацювання технології критичного мислення зі своїми колегами: дидактичні ігри, «Письмо в малюнках», «Лепбук» у неперервному розвитку професійної компетентності педагогічного працівника. Цікавим було проєктування уроку із критичного мислення за темою «Вода» разом з колегами. Кожен педагог вийшов з творчої групи не тільки з багажем знань, а й з дидактичним матеріалом з критичного мислення та бажанням спробувати використання цієї технології на своїх уроках. Фахівці Центру професійного розвитку педагогічних працівників також вчилися у Надії Володимирівни, бо ми вчимося разом з вами. Більше фото та матеріалів на нашому офіційному сайті (http://chuguiv-cprpp.kh.sch.in.ua).