Вода – це життя!

Всесвітній день води відзначається щороку 22 березня. Вчитель 1-Б класу ліцею №6 Л.Ю.Терехова з метою виховати в учнів бережливе ставлення до водних ресурсів, привернути увагу до нагальних проблем охорони, провела екологічний захід «Вода – це життя».
Вода – це основа нашого життя, а якість життя великою мірою залежить від якості води. Про це і “розповіли” гості – крапельки Бульки. Діти із залюбки послухали цікавинки про воду, вірші та пісні. Але основною метою було – засвоїти правила економного і бережливого ставлення до води. Тому, окрім складання “водних” правил, першачки створили колаж “Бережіть воду”, де намагалися “врятувати” кожну краплинку.
Відзначення Дня води дає можливість нагадати людству про надзвичайну важливість водних ресурсів для навколишнього природного середовища і розвитку суспільства, це привід нагадати всім про необхідність дбайливого ставлення до води.
Давайте разом збережемо нашу планету блакитною — з усіма її океанами, морями, річками, озерами та джерелами! Лише таким чином ми забезпечимо чисте, здорове, квітуче і натхненне майбутнє, бо де є чиста вода, там є життя!