Три «АЛЕ!» або про зустріч з молодими педагогами

16 березня розпочав роботу «Освітній ХАБ» для молодих учителів закладів освіти Чугуївської міської громади. Подія відбулася на справжньому майданчику для зустрічей – молодіжному ХАБі «CITY». Фахівці Центру професійного розвитку педагогічних працівників готувалися побачити малодосвідчених, невпевнених у собі молодих спеціалістів…АЛЕ! То були щасливі педагоги, які із задоволенням прийшли працювати в освіту, впевнені у своїх знаннях, без обтяжуючих проблем і комплексів! І мрії у них також були не дитячі – бути самодостатніми, досягти успіхів, стати професіоналами.
Тема заняття «Траєкторія професійного розвитку» була насичена термінами та статтями законів в галузі освіти. АЛЕ! Наші молоді спеціалісти це витримали героїчно! Доповнено все було «Порадами для молодих учителів». У Центрі ми маємо вакансію практичного психолога, а тема торкалась багатьох психологічних проблем, тому її ми майже провалили. Та хоч би що ми радили нашим молодим колегам, вони повинні зробити свої помилки, пройти свій шлях становлення – і ….навчитися роздавати поради іншим.
АЛЕ! Ми мали «родзинку на тортику»!!! І це була Людмила Терехова, учитель початкових класів Чугуївського ліцею №6, спеціаліст вищої категорії, учитель-методист, «Учитель року-2017», «Людина року-2017, 2019», гарна мама, чудовий друг. Про ці та інші досягнення розповіла Людмила своїм молодим колегам. Мотивація – двигун прогресу, і з цим важко сперечатися. Людмила стала нашим справжнім «мотиватором». Увесь «зірковий шлях» – з дитинства і до справжнього успіху – емоційно й на позитиві, за 15 хвилин! Ну що тут скажеш – професіонал!

Отже, «Освітній ХАБ» відкрито! Більше фото та матеріалів на сайті КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ “ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЧУГУЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”