«Одужання: хто на вихід з карантину?»

12 березня у рамках проєкту «Одужання: хто на вихід з карантину?» у ДНЗ (ясел-садку) №3 відбулося практичне заняття з колективом «Калейдоскоп емоцій». Зі своїми колегами працювала практичний психолог закладу Жанна Озацька. Заняття мало на меті сприяти наповненню позитивними емоціями через спілкування один з одним, активізації психічних процесів для подолання негативних думок. Присутні створили коло підтримки та загадували бажання. Перлина з фольги стала предметом, без якого бажання не збудуться! Чого тільки не придумають ці психологи аби покращити настрій своїх колег. Недаремно Жан Піаже ще в 60-х роках передбачав, що ХХІ століття стане віком психології. І психологія, дійсно, стає не лише головною наукою, а й надзвичайно затребуваною.
Також Жанна використала асоціативні карти МАК «Она» – дивовижний комплект! Розглядаючи малюнок за малюнком, учасники заходу не тільки отримували задоволення від дивовижних ілюстрацій, а й ділилися цією радістю з оточуючими.
Жанна любить свою роботу, любить свій заклад і свій колектив, вже не перший рік керує педагогічною спільнотою практичних психологів та соціальних педагогів. Дякуємо їй за співпрацю і сподіваємось на наше подальше спілкування!