«Спорт доступний кожному»

Завдяки перемозі в конкурсі проєктів соціальної дії ГО «Міцна громада», в березні 2021 року Комунальний заклад “Чугуївський ліцей № 7“ отримав фінансування проєкту «Спорт доступний кожному». Тож ми розпочинаємо його реалізацію!
Відтепер ресурсна кімната закладу поповнилася сучасним лікувально-оздоровчим засобом реабілітації – біговою доріжкою Ekofit E – A 600 . Облаштування школи сучасною біговою доріжкою в реабілітаційному процесі дасть змогу максимально соціалізувати дітей, які мають ризик розвитку інвалідності та дітей з обмеженими можливостями.
Заняття на біговій доріжці дасть змогу зміцнити м’язевий тонус, розвинути координацію рухів та реакції рівноваги, зміцнити і розвинути загальну та дрібну моторику. Покращить сенсорне сприйняття навколишнього світу, урегулює рівень загальної активності з урахуванням стану здоров’я кожної дитини.
Проєкт реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.