Аукціон педагогічних ідей для математиків

25 лютого Чугуївський ліцей №2 знову став майданчиком для роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників. Ми вдячні Наталії Салівон, директору закладу, яка створила комфортні умови для роботи учителів математики закладів освіти громади. Педагогічна спільнота математиків влаштувала аукціон педагогічних ідей з актуальних питань освіти. Юлія Пасюга, учитель Чугуївського ліцею №2, демонструвала інноваційну ідею «Гейміфікація в освіті. Ігрові рішення як засіб розвитку учнів на уроках математики».

Олена Креденцер, учитель Чугуївського ліцею №7, також поділилась цікавою ідеєю «Організація інтерактивних квестів під час дистанційного та очного навчання».

Звичайно, захід не пройшов без обговорення найважливішого питання для наших випускників закладів освіти. Олена Мороз, учитель Чугуївського ліцею №7, акцентувала увагу своїх колег на особливостях підготовки та проведення ЗНО-2021 з математики.

Фахівцями Центру професійного розвитку було рекомендовано педагогам організувати цікаві заходи з учнями в рамках проведення року математичної освіти в Україні, які б сприяли підвищенню мотивації до успішного оволодіння математичними знаннями.