До уваги батьків та учнів Чугуївської міської територіальної громади!

1 лютого розпочинається реєстрація учнів для участі у зовнішньому незалежному оцінювані 2021 року. Вона триватиме до 5 березня включно.
Як і раніше, реєстрація здійснюється випускниками на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Учні можуть зробити це самостійно або разом з педагогами в школі.
Зверніть увагу, щоб зареєструватися для участі в ЗНО, потрібно правильно обрати категорію учасника, створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», підготувати комплект реєстраційних документів і надати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти.
А вже відповідальна особа складе список та разом з комплектом реєстраційних документів надішле до Харківського регіонального центу оцінювання якості освіти.
Перш ніж розпочати реєстрацію, слід визначитися з предметами для складання ЗНО. У 2021 році обов’язковими для складання є 4 предмети, а максимальна кількість – 5.
Крім української мови, вперше обов’язковою є математика, третій предмет – Історія України або іноземна мова (за вибором учня) і четвертий предмет за вибором учня.
Учням, які вступатимуть до закладів вищої освіти, слід ознайомитись із правилами прийому. Радимо уважно вивчити пропозиції закладів, заздалегідь визначитися зі спеціальностями і з’ясувати перелік предметів, із яких необхідно подати результати зовнішнього оцінювання. Такий порядок дій допоможе усвідомлено обрати навчальні предмети для проходження зовнішнього оцінювання та державної підсумкової атестації.
З детальною інформацією щодо вибору предметів на ДПА/ЗНО можна ознайомитися на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти та безпосередньо у школі. Не відкладайте реєстрацію на останній день, а в разі виникнення запитань невідкладно звертайтесь до адміністрації школи.