КОМАНДИ СУПРОВОДУ У КБ ЗОШ. СПІВПРАЦЯ: ІРЦ та ЗАКЛАДИ ОСВІТИ

Кожен день цього робочого тижня присвячений роботі спеціалістів нашого ІРЦ у командах супроводу дітей з особливими освітніми потребами закладів освіти міста. З понеділка працювали з Клугино-Башкирівською ЗОШ, де на інклюзивній формі навчання знаходяться 8 дітей.
Для чого ми зустрічаємось
Щоб мати розуміння ситуації розвитку дитини та оцінити ефективність співпраці команди супроводу за певний проміжок часу.
Під час онлайн – зустрічей з педагогами, батьками, асистентами вчителя ми отримуємо достовірну інформацію щодо просування дитини відносно завдань та цілей індивідуальної програми розвитку (ІПР), динаміки її академічних досягнень, проблем поведінки, ефективності корекційного впливу. А також, спеціалісти Центру консультують щодо коригування ІПР дітей в частині надання психолого-педагогічної допомоги, змісту, форм та методів навчання відповідно до потенційних можливостей дитини.
Хочемо відмітити спрацьованість команд супроводу Клугино-Башкирівської ЗОШ. Радіємо, що побачили взаємоузгоджену комплексну діяльність команди супроводу та батьків дітей. Вдячні за уміло організований зворотній зв’язок та можливість говорити єдиною професійною мовою.