Фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини

Стартував обласний фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» за темою «Технології змін і трансформацій у сучасному закладі освіти: змішане та дистанційне навчання».

Основними завданнями Фестивалю є виявлення творчо працюючих педагогічних працівників, які самостійно розробляють нові педагогічні ідеї, методики, технології. Фестиваль проводиться на добровільних засадах і є відкритим для всіх освітян Харківщини.

Стало традицією для педагогів Чугуївської громади брати участь у Фестивалі, перемагати та створювати імідж високого професіоналізму не тільки для себе, а й свого закладу та громади.

Консультанти ЦПРПП Чугуївської міської ради 14 січня провели онлайнконсультацію для заступників директорів з НР щодо умов участі в Фестивалі та надали методичні рекомендації на заклади. Запрошуємо усіх педагогів, які виявили бажання взяти участь у Фестивалі, на онлайнконсультацію 19 січня 2021 року. Ми готові супроводжувати вас на шляху до перемоги і надавати консультаційну  підтримку. Реєструйтеся та заходьте в онлайн!