Ми це зробили!

Закінчився І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, який відбувався в дистанційному режимі. Шість юних науковців із закладів освіти міста стали переможцями Конкурсу.

Учні Чугуївської ЗОШ №2 (Жмурко Олександра,  Грамотєєва Дар’я, Реброва Катерина)  захищали свої наукові роботи в секціях валеології, екології, охорони довкілля та раціонального природокористування. Дівчата досліджували такі явища як гіпокінезія, біоіндикація та моніторили ґрунти міста Чугуєва. Науковим керівником робіт стала Сєрік О.В., учитель біології та екології Чугуївської ЗОШ №2. Вже не перший рік учні Ольги Вадимівни стають переможцями Конкурсу. Не виключенням став і цей рік, усі науковці посіли І місця на міському рівні.

Учні Чугуївського НВК №6 спробували себе у секціях етнології, географії та ландшафтознавства. Цікаву роботу про родильну обрядовість Чугуївщини представила Омельченко Дарина, форми рельєфу Кицівської пустелі дослідив Тресков Сергій.

Дослідження про особливості журналістської діяльності Людмили Туровської та її роль у просвітницькій роботі Чугуївщини представила Вакіна Єлизавета, учениця Чугуївської ЗОШ №7.

Роботи  переможців міського етапу Конкурсу  направлені для участі в обласному етапі. Вітаємо усіх з Новим роком та бажаємо успіхів у захисті своїх наукових досягнень!