ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

На виконання Обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини», із нагоди Дня української писемності та мови у жовтні 2020 року проведено з використанням онлайн-сервісів Обласний фестиваль ораторського мистецтва, присвячений 175- річчю від дня народження І.К. Карпенка-Карого, за темою «Де ж і голосам буть, як не в народі, що виростає на волі, серед степу широкого! (І. Карпенко-Карий)» серед учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти Харківської області.

Місто Чугуїв представила Лясняк Аліна, учениця 10 класу Чугуївської ЗОШ №7, переможець міського фестивалю. В обасному етапі взяли участь 49 учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти районів, міст, ОТГ області й 8 учнів закладів освіти інтернатного типу. Учасники фестивалю розмістили свої виступи із вищевказаної теми на сервісі YouTube.

Оргкомітетом визначено 14 переможців і 10 лауреатів. Лісняк Аліна стала лауреатом Фестивалю. Вітаємо нашу юну і талановиту ученицю, виразну та по-справжньому залюблену в українську мову! Також вітаємо Сокрут Аллу Миколаївну, учителя української мови та літератури Чугуївської ЗОШ №7, яка підготувала Аліну до участі у конкурсі.

         9 листопада 2020 року, у День української писемності та мови, в режимі онлайн відбудуться урочистості з виступами переможців і лауреатів Обласного фестивалю ораторського мистецтва.