14 випускників загальноосвітніх навчальних закладів Чугуєва закінчили навчання з золотими медалями

З успішним завершенням навчального року випускників та їхніх батьків привітала міський голова Галина Мінаєва під час урочистостей в міській раді, що відбулися 7 серпня
Золотими медалями за високі успіхи у навчанні за підсумками 2019/2020 року нагороджені:
ЗОШ №1:
Євгенія Бєлякова, Артем Гноєвий, Анна Кірєєва, Дмитро Нальотов, Жанна Андрєєва, Марина Селевко, Анастасія Романова, Олеся Чміль
ЗОШ №2:
Анастасія Вірван, Валентина Проніна,
НВК №6:
Єгор Буликін, Андрій Кучмій,
НВК №8:
Лада Костенко, Дар’я Полуектова.
Для випускників 2020 року життя підготувало неочікувані труднощі – через карантин готуватися до ЗНО, закінчувати школу їм довелося в процесі онлайн-навчання. Але ситуація, що склалася, не стала на заваді відмінникам навчання– вони успішно склали ЗНО і отримали медалі. Нехай же ця перемога стане першим кроком їхнього щасливого дорослого життя!
Міський голова Галина Мінаєва привітала випускників з успішним завершенням навчального року та подякувала їхнім батькам за всебічну підтримку своїх дітей і за гідне виховання молодого покоління чугуївців.
До випускників Галина Миколаївна звернулась з такими напутніми словами:
– Ви – чудове покоління! За вами – майбутнє нашого Чугуєва! Сміливо йдіть вперед і підкорюйте нові висоти! А рідне місто завжди з любов’ю чекатиме на вас! У вас все вийде! І кожен з вас буде творцем нової історії Чугуєва, Харківщини, України!