Дистанційна робота в дошкільному підроздіді ЧНВК №8

Досліди, руханки, образотворче мистецтво та пізнавальні ігри – такими видами діяльності насичені дні карантину наших вихованців.
Вихователі дошкільного підрозділу досить швидко зорієнтувалися і розробили систему дистанційного навчання. Батькам наших вихованців надаються індивідуальні консультації, рекомендації, для дітей проводять заняття з використанням інтернет ресурсів. Старші вихованці виконують завдання в робочих зошитах.
Кожен педагог склав індивідуальний план роботи на період карантину, врахували індивідуальні та вікові можливості дітей. Кожна група створила свою групу у Вайбері, Телеграмі. Працюємо згідно програми “Українське дошкілля” Графік такого віддаленого навчання діє щодня з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 13.00
Окрім занять з вихователями діти та їх батьки отримують консультації від вихователя- методиста, медичної сестри, музичного керівника. Також згідно плану педагогічний колектив обов’язково займається самоосвітою, реєструються на вебінарах, готують дидактичний матеріал для подальшої роботи. Музичний керівник розробляє сценарії до свят, виготовляє різномінітну атрибутику.
Не можна не відмітити роботу технічного персоналу, які за ініціативи міського голови взялися за пошиття захисних масок, які надійшли до Територіального центру, а звідти малозахищеним верствам населення.
Дошкільний підрозділ ЧНВК №8 бажає всім нам 36,6!!!

Переглянути фото