Освітній процес в дистанційному режимі

Вже третій тиждень педагоги, учні та батьки Чугуївської ЗОШ І-ІІ ступенів № 4, як і  всі школи країни, залучені до освітнього процесу в дистанційному режимі. Усім прийшлося якомога швидше прилаштуватися до нових умов роботи, опанувавши різноманітні додатки і сервіси Google, програму відеоконференцзв’язку ZOOM, активно використовуючи інтерактивний веб-додаток  LearningApps, навчальні відео з мережі Інтернет, мобільний месенджер Viber  тощо. Учителі школи створюють свої відеоуроки, які розміщуються на сайті школи та на YouTube-каналі Управління освіти. А з 06 квітня учителям та учням 5-9 класів допомагають відеоуроки, розроблені МОН України, які наші діти із задоволенням переглядають по телебаченню та на YouTube-каналі МОН.

Для зручності і швидкого доступу до завдань на офіційному сайті школи створено розділ «Дистанційне навчання», в якому розміщуються завдання для учнів кожного класу.

На сьогодні вчителі-предметники та класні керівники налагодили зворотній зв’язок та роботу щодо оцінювання досягнень учнів, реєструючи їх в окремо заведених журналах.

Незважаючи на виклики сьогодення, віримо: завдяки партнерським відносинам і згуртованості на відстані, щоденній роботі кожного, виконанню усіх заходів  безпеки  ми подолаємо цю тяжку ситуацію.

Переглянути фото