Продовжується термін прийому заяв для зарахування дітей до 1-ого класу

У закладах загальної середньої освіти м. Чугуєва продовжується термін прийому заяв для зарахування дітей до 1-ого класу. У 2020 році він триватиме до 1 липня 2020 року. Через епідеміологічну ситуацію школам рекомендовано організувати цей процес після карантину. Однак для зручності батьків прийом документів для зарахування також  буде проводитися онлайн, зокрема подавати документи можна в сканованій формі електронною поштою без електронного цифрового підпису.

Разом із заявою для зарахування дитини у 1-й клас подаються також такі документи:

1) копія  свідоцтва  про  народження  дитини;

2) копія  медичної  довідки  за  формою  первинної  облікової документації  No  086-1/о  «Довідка  учня  загальноосвітнього  навчального  закладу про  результати  обов’язкового  медичного  профілактичного огляду»,  затвердженою наказом  Міністерства  охорони  здоров’я  України  від  16  серпня  2010  року  No 682, зареєстрованим   в  Міністерстві  юстиції  України   10   вересня   2010  року  за No 794/18089.

Увага! Конкурсні випробування під час зарахування дітей до 1 класу в закладах освіти Чугуєва не проводяться!

Оригінали документів  для  зарахування  дитини  до  першого  класу  слід подати до  школи до 1 липня.

На сайтах шкіл м.Чугуєва розміщена інформація про закріплену за закладом територію обслуговування та електронну адресу для листування.