Час канікул минув!

30 березня у закладах загальної середньої освіти м. Чугуєва відновлюються навчальні заняття, які і надалі проходитимуть у дистанційному режимі.
Просимо батьків забезпечити технічні можливості для навчання ваших дітей. Педагоги Чугуєва використовують різні платформи для організації такої роботи. Ті з вас, у кого немає виходу в Інтернет, можуть переглянути відеоуроки, розроблені МОН України, по телебаченню на каналі «РАДА» та «Київ».
Крім того повідомляємо, що у цьому навчальному році Міністерство освіти і науки України відмінило державну підсумкову атестацію для випускників 4-х, 9-х класів. У зв’язку із карантинними заходами навчальний рік буде подовжено. Тому зовнішнє незалежне оцінювання у 2020 році відбудеться пізніше. Одинадцятикласники, карантин – це час, коли ви можете зосередитися на тих предметах, з яких ви складатиме підсумковий іспит.
Якщо виникають проблеми з організацією дистанційної роботи, просимо звертатися безпосередньо до директора вашого закладу освіти або до Управління освіти Чугуївської міської ради за тел.2-44-67 або надіслати лист електронною поштою pr.mchuguev@dniokh.gov.ua.
Бережіть себе і будьте здорові!
Управління освіти Чугуївської міської ради