Тиждень математики

З 27 січня по 03 лютого у Чугуївській загальноосвітній школі I-II ст. № 4 проводився тиждень математики, під девізом: «Дорогу осилит идущий, а математику – мыслящий!».

Протягом усього тижня учні розгадували цікаві кросворди, ребуси,  розв’язували логічні задачі, виготовляли геометричні аплікації, а також дізнались багато цікавого про життя видатних математиків, історію походження математичних знаків, познайомилися із різноманітними легендами про математику. Для учнів 1-2 класів проходила математична гра «Юний математик», для 3-4 класів –  квест-гра «Подорож математичною країною», а також серед учнів початкової школи було визначено кращий робочий зошит та найкращий математичний малюнок: «Прихована цифра» (1 кл), «Геометрія навколо нас» (2-4 кл.). Для учнів 5-6 класів була проведена гра «Кмітливі математики», для 7-9 кл. «Математичний брейн-ринг».

Учні школи ще раз переконались, що математика – це не  лише числа, формули,  теореми, а і весела цікава наука, яка розвиває пам’ять і кмітливість людини.