Напередодні Дня святого Миколая міський голова Галина Мінаєва зустрілася з вихованцями дитячої ТВ-студiї «ОбовсемКа» Чугуївського будинку дитячо-юнацької творчості

Напередодні Дня святого Миколая міський голова Галина Мінаєва зустрілася з юними чугуївцями, які стали переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних творчих конкурсів та виставок. 13 грудня у гості до міського голови завітали вихованці дитячої ТВ студiї “ОбовсемКа” Чугуївського будинку дитячо-юнацької творчості.
Фільм юних журналістів з Чугуєва «#ДемократіЯ» став переможцем Міжнародного дитячого медіафестиваля «Дитятко», який проводиться серед дитячих творчих телевізійних, анімаційних колективів, телевізійних компаній, продюсерських центрів, що створюють програми і фільми для дітей. Завдяки цьогорічній перемозі діти побували на світовому форумі демократії Ради Європи у Стразбурзі та конференцii «Кращі практики місцевого самоврядування», яка відбулася у Києві.
Юні журналісти користуючись нагодою залюбки поспілкувались з міським головою Галиною Мінаєвою і керуючим справами виконавчого комітету-заступником міського голови Людмилою Макаренко та розповіли про свої творчі плани. Учасники зустрічі висловили цікаву пропозицію про створення літнього позашкільного дитячого табору молодих лідерів. Галина Миколаївна схвалила ініціативу дітей та пообіцяла їм всебічну підтримку.