СПОРТ ЗАМІСТЬ НАРКОТИКІВ

20 листопада 2019 року у Чугуївському НВК №5 пройшло свято спорту, здоров’я і гарного настрою «Спорт замість наркотиків!», спрямоване на боротьбу із наркоманією та шкідливими звичками серед учнівської молоді, поширення пропаганди здорового способу життя, ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху в Україні, залучення учнів до систематичних занять спортом.
Свято розпочалося виступом зразкового хореографічного колективу «Крапельки». Після цього найкращі спортсмени НВК №5 пройшли із Олімпійським прапором по колу. Дзвінкий звук, який могли чути усі присутні, який лунав від медалей, що ударялися одна об одну під час ходьби, не залишив нікого байдужим! Від цього мелодійного звучання завмирало серце! Сильні, сміливі, найкращі, гідні! Наша гордість!
Учні закладу відвідують багато спортивних секцій. Вони беруть участь у змаганнях різних рівнів. Таким чином, після «Параду чемпіонів» відбулися показові виступи гімнасток, вихованців секції таеквон-до та рок-н-ролу.
Що ж за спортивне свято без змагань? У веселій естафеті змагалися 3 команди: «Спритні», «Швидкі» та «Бадьорі». Учасники змагань та вболівальники довели, що усі діти дружать з фізкультурою!
Свято завершилося масовим спортивним танцем та запальним флешмобом.
«Спорт є більш цікавим і захоплюючим заняттям у порівнянні із вживанням наркотиків і шкідливими звичками!» – довели учасники свята.
Захід став справжнім святом грації, краси, здоров’я та юності. Усі присутні отримали відмінний заряд бадьорості і море позитивних емоцій.